Prev page Next page

Fritt for parfymefritt.

Den deilig duften av ingenting.

Til deg som er allergisk, ikke liker parfyme, er gravid eller synes det er litt mye lukter rundtomkring, så er vi glade for å kunne tilby et parfymefritt alternativ. Fire produkter faktisk. Duft inneholder som kjent allergener, som de aller fleste tåler finfint. Men har du en sensitiv hud er det beste å droppe all duft. Både primastiften, stjernesåpen, vidunderkremen og håndkremen kommer uten. Kall det gjerne et parfymefritt firkløver, om du vil, og det bringer som kjent lykke.

Noen ganger kan det være deilig med en pause fra støy og inntrykk. Å skru ned farten og dempe omverdenen litt. Å puste inn og puste ut. Da kan parfymefritt være en hit. Stadig flere av oss reagerer også på duft. Det kan være fordi bruken av parfyme i kosmetikk er økende og bruk av antall produkter likedan, ifølge Norges Astma- og Allergiforbund, og plagene blir utløst av å være i nærheten av et eller flere av stoffene. Å droppe flest mulig ingredienser er avgjørende for å begrense belastningen av kjemikalier.
Parfymefri Csoaps håndkrem
Håndkrem for et norsk klima. Ute og inne.
Høsten er ikke bare hygge og høy himmel. For noen innebærer det også tørre og sprukne hender som gir den litt sandpapiraktige lyden når du gnir dem mot hverandre. Grøsset du litt nedover ryggen nå? La oss gi deg en hånd. Csoaps håndkrem er som en salve til hardtarbeidende hender, negler og neglebånd, og har blitt fast inventar i lommer, vesker, sekker og nattbord over det ganske (tørre) land.
Vi elsker varianten med geranium, bergamott og patchouli, som har blitt utviklet i samarbeid med parfymører i Grasse, men vi vet at den lukter en hel del. Til deg er allergisk, gravid, eller har en duftsensitiv kollega, kommer håndkremen vår også med helt nøytral duft. Csoaps håndkrem hjelper mot tørr hud og eksem, og er også mild mot hun som får hodepine av musk og ylang-ylang. Vasker du hendene mye på jobb og er i førstelinjen? Vi har mange veldig fornøyde kunder i helsevesenet også.
Så god at føttene dine vil ønske seg en runde og!
Parfymefri Csoaps stjernesåpe
Stjernesåpe: en liten fransk helt som tar oppvasken, husvasken og fjerner flekker. Uten duft.

Stjernesåpen er såpestykket som gjerne tar oppvasken, husvasken og fjerner flekker fra klesvasken. Den tar mindre plass i skapet, siden du kan bruke den til flere ting enn én. Legg såpestykket i bunnen av bøtten eller oppvaskkummen, og skru på springen, helt til det begynner å skumme. Da kan du ta ut såpestykket igjen og skure i vei. Her kan du lese hvordan du bruker stjernesåpen til å fjerne flekker.

Stjernesåpen inneholder aske, men ikke parfyme, noe som gjør at den effektivt fjerner vondt lukt uten å tilføre lukt. Parfymefri, der altså. Inneholder linolje, leirpudder, kokosolje, aske og natriumhydroksid.

Kjøp miljøvennlige vaskemidler her.
 
Nyhet! Parfymefri vidunderkrem
Du skal ikke måtte holde pusten når du vasker.

Hårfargeflekk på vasken. Tusj på kjøkkenskapet. Det er grisete å være folk – kanskje særlig hvis du har småfolk i huset. Når livet skjer, er det deilig å ha en problemløser å gripe etter. En lavmælt og stødig type som du vet at du alltid kan stole på. Finn frem vidunderkremen, fukt gjenstanden, skum opp, gnikk løs, og gå videre i livet. En flekk er jo ikke så farlig. I alle fall ikke når du vet hvordan du fjerner den. Og et lite ps til alle gravide og dere med spede og småbarn, bytt til parfymefritt.

Du finner parfymerfri vidunderkrem her.
 
Nyhet! Parfymefri primastift.
Et smellkyss til lepper og kinn. Og mere til.

Primastiften er endelig her, og den kommer helt uten primadonnanykker for å redde tørre lepper og kinn. Ren, real, effektiv – og helt uten parfyme.

Du finner parfymefri primastift her.
Les flere artikler som dette her.